IMPRESSION CUP 2010…

Stage

The CUP,DJ,BBOYS AND BACKDROP

Backdrop

askoe in action

Newba color n stroke experiment

Dj in action

Projek ni di usahakan berdua je…aku dan askoe….bapak ah hardcore sampai tak tdo…sbb mlm tu di landa hujan plus kotraktor papan tu ada salah bikin skit…so terpaksa pending…dari pukul 11 mlm start bikin sampai la 7 pagi baru siap backdrop ni…simple je…tapi sbbkan hujan tpaksa aku bhenti seketika….takkan nak paint time hujan kan…then aku dapat la menikmati pengalaman tidur di atas kerusi rehat one utama…dah macam homeless…tapi hasil nya ok…membanggakan…dan event ni pun terbaik….terbaik yang penah aku bekerja ah….

thanks lover…

*utk sesiapa yang paham je…

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s