IMPRESSION CUP 2010…

Projek ni di usahakan berdua je…aku dan askoe….bapak ah hardcore sampai tak tdo…sbb mlm tu di landa hujan plus kotraktor papan tu ada salah bikin skit…so terpaksa pending…dari pukul 11 mlm start bikin sampai la 7 pagi baru siap backdrop ni…simple je…tapi sbbkan hujan tpaksa aku bhenti seketika….takkan nak paint time hujan kan…then aku dapat […]

Read more "IMPRESSION CUP 2010…"

LATEST T SHIRT

          ini adalah hasil sentuhan dari aku untuk brand ECHO PARK….dapatkan sebelum stock habis….HARGA RM 59.90 also do check out ECHO PARK OFFICIALS FACEBOOK FANS PAGE  HERE

Read more "LATEST T SHIRT"