M.A.N.G.G.A SESSION 1

artista
Artista

Baru baru ni aku telah di invite untuk memeriahkan lagi majlis M.A.N.G.G.A ( Music & Art Nurturing Gigs Gone Anal ) yang sememangnya meriah dgan muzik muzik….Event ini diadakan di Artista Bar and Restaurant dkat Tropicana City Mall Damansara..

mini exhibit

Dekat sini aku nak paparkan sedikit sebanyak gambar yang di perolehi malam tu…so ni kitorang punya mini exhibit….so lets the pictures talk….

me n damis
NEWBA n DAMIS

Keas and Wazer in action

Wazer
Keas

Damis

Jadi di bawah ini saya lampirkan gambar – gambar final our canvas….enjoy

S by Wazer
MANGGA Festical Vol 1 by Damis

E by NEWBA

Ini lah gambar yang dapat di perolehi utk malam itu….nanti kan kemunculan gambar-gambar untuk M.A.N.G.G.A session 2…..

PEACE….

NEWBA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s