NEW STYLE upgrade….

  W hello..dah lama gua tak upload piece…di sebabkan keje yang banyak n takde piece baru…ada piece baru tapi gua kurang berpuas ati…jadi baru baru ni…rakan-rakan PWC telah menROGOL wall virgin di sungai jelatek..dalam keheningan pagi..so terdetik di hati untuk berkarya bersama new style…mudah mudahan dapat di inputkan ke dalam wordpress….jadi alhamdulillah…session kalini amat menambat […]

Read more "NEW STYLE upgrade…."

INTERVIEW WIF NUKE PWC OAC

Rata-rata writer sudah pun mengenali otai style writer Malaysia iaitu NUKEĀ  dari krew PWC OAC..aku tertarik untuk menginterview dia bukan sbb dia homeboys aku atau pun satu krew…aku interview dia sbb tertarik dengan gaya letternya…komposisi, reka letak, propotion letter nya buat aku tertarik…bagi aku amat lah perfect..dia bagi aku sama hangat seperti nenok…so aku interview […]

Read more "INTERVIEW WIF NUKE PWC OAC"